Altijd vermoeid en moe wakker worden

vermoeid opstaan altijd moeIk ga vermoeid naar bed en kom er vermoeid uit!

Kent u dat gevoel? Altijd vermoeid zijn zonder goede reden? U eet gezond, sport regelmatig, doet geen rare dingen, drinkt zelfs geen koffie of energydrinks en toch bent u vaak vermoeid en zelfs gewoon uitgeput.

U hoort op internet allerlei verhalen. Slik vitamine B, tekort aan Ijzer, eet meer groente, doe een glutenvrij dieet. Of misschien heb je wel lyme…. Van alles wordt geopperd en van alles heeft u geprobeerd. Behalve misschien de meest eenvoudige oplossing

Zet uw mobieltje en wifi eens uit!

Zou het zo simpel kunnen zijn? In veel gevallen wel ja! Volgens onderzoekers is zo’n 5% van de bevolking gevoelig voor elektromagnetische straling. Altijdmoe.info durft uit ervaring te zeggen dat dit aantal hoger is. Net zoals het roken van een sigaret is draadloze apparatuur schadelijk voor het lichaam en dat maakt je doodmoe.

Kijk in onderstaande lijst eens of u last heeft van 3 of meer symptomen waarbij de bovenste de meest voorkomende zijn wanneer u last heeft van straling en de onderste progressief zijn. D.w.z. dat deze symptomen vaker voorkomen naarmate u langer en meer belast wordt! Hoe meer symptomen u heeft hoe lastiger het is om eraf te komen.

 

 • Altijd moe of chronisch vermoeid
 • Lusteloos
 • Concentratieproblemen
 • Tinitus of oorsuizen
 • Hoofdpijn in verschillende mate. De een sterk de ander licht.
 • Prikkelende huid. Of rode vlekjes in het gezicht. Sinaasappelhuid. Heeft niet iedereen.
 • Af en toe duizelig gevoel of beklemmend gevoel in hoofd zoals bij opsteken van sigaret
 • Slap gevoel in lijf (benen/armen)
 • Rare “pijn” rond kaak oor streek.
 • Kort lontje of depressieve (huil)buien zonder aantoonbare reden
 • Tintelende handen of voeten
 • U vaker dan normaal per ongeluk iets vallen
 • Problemen met uit uw woorden komen
 • Gevoelig voor geuren en/of voedsel in toenemende mate
 • Constant grieperig.
 • Je voelen als een zombie en liefst de hele dag in bed blijven liggen
 • En tot slot ga je naar de dokter en die zegt dat er niks met je aan de hand is en het psychisch is

Zijn deze symptomen herkenbaar voor u? Dan is er een grote kans dat u moe bent door straling. Dat straling invloed heeft op uw lichaam is inmiddels al heel vaak bewezen. Ik wijs u op de wetenschappelijke artikelen op deze site.

Vooral bij kinderen is straling gevaarlijk. Ze hebben een grotere kans om hier uitgeput of moe van te worden omdat ze dunnere schedels hebben dan volwassen mensen. Wordt uw kind altijd moe wakker terwijl hij/zij op tijd naar bed gaat? Heeft uw kind sterke stemmingswisselingen vooral na (wifi)school of wanneer ze achter de tablet of laptop of smartphone hebben gezeten? Dan kan het wel eens zijn dat uw kind moe wordt van straling en op lange duur zelfs ziek. Straling beschadigd DNA waardoor cellen kapot gaan en er kanker kan ontstaan. Dat dit voor mobieltjes geld was al bekend maar uw wifi, dect en laptop gebruiken precies dezelfde straling en daar zitten we tegenwoordig de hele dag achter. Geen wonder dat heel Nederland moe is.

Wat nu?

Probeert u eens om een tijd lang niet uw mobiel te gebruiken. Liefst alleen wanneer dit nodig is en zet uw dataroaming uit. Dit scheelt aanzienlijk! Ook wanneer u uw wifi niet gebruikt. Zet die dan uit. Gooi de dect telefoon weg die heeft u niet meer nodig als u toch al een mobiel hebt. Vervang hem het liefst voor een bedraad model dan belt u liefst alleen nog met die telefoon.

Woont u tegenover een GSM mast zorg dat dat u die afschermt. U kunt hiervoor advies inwinnen bij bijvoorbeeld electrohealth.nl. Een meetspecialist kan u precies zeggen hoe erg uw situatie is. Er is ook een Facebook groep: straling en zo. Hier vindt u veel ervaringsverhalen en kunt u informatie uitwisselen met mensen die al e.e.a. weten.

Bedenk u echter dat uw klachten niet ongewoon zijn en al helemaal niet psychisch. Wanneer het voor u duidelijk is waar u last van heeft neem dan contact op met uw arts en vertel hem dit. Ook kunt u een poster downloaden van de Oostenrijkse artsenkamer en die aan uw huisarts geven om in zijn praktijk te hangen. U kunt ze ook bij ons bestellen voor slechts de verzendkosten. U krijgt dan 5 posters op A3 formaat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *