De vermoeide digitale jeugd

Hoort u dat ook wel eens? “De jeugd van tegenwoordig is zo moe! Dat was vroeger wel anders!” Tegenwoordig hebben veel mensen extreme vermoeidheid. Wellicht minder gek dan u denkt als u de oorzaak kent.

Naast de red bull en overvloed van zoetigheid hebben we nu ook…?

Mobieltjes, wifi, smart meters, gsm masten, Toon, en meer. Wellicht vindt u het verassend te horen dat de straling van deze apparaten uw kinderen uitput maar dit is helemaal niet zo raar. Een van de meest bewezen schadelijke oorzaken van straling is dat we slecht slapen doordat de melatonine aanmaak verstoord word. Hier leest u meer hierover.

Maar buiten dat zorgt straling voor een algemene belasting van het lichaam en niet alleen bij kinderen. Het is wel zo dat kinderen er meer last van hebben omdat hun schedel dunner is en hun lichaam minder massa heeft dan een volwassenen.

We zien hierom ook telkens vaker bij kinderen extreme vermoeidheid. Terwijl nog geen 15 jaar geleden de straten vol met spelende kinderen waren zien we nu televisie en computerschermen vol met starende kinderen. Dus buiten dat de kinderen de hele dag in de straling zitten bewegen ze ook minder. Dit draagt natuurlijk ook niet echt bij aan de vitaliteit van uw kind. Maar erger nog dan dat ze binnen zitten is dat u ze de hele dag bloot stelt aan schadelijke wifi straling.

Wifi straling?

U zou het ook wel magnetron straling kunnen noemen. Deze straling wordt gebruikt door uw mobiel, de wifi, de smart TV,  dect telefoon, babyfoon!, draadloze luidsprekers, playstation enz enz. Uw huis zit er vol mee en als we de media mogen geloven worden we er erg gelukkig van en moeten e nog meer draadloos hebben. U kunt zich afvragen waarom het aantal burnouts, depressieve mensen en oververmoeide mensen zo extreem aan het stijgen is wanneer we juist gelukkiger horen te worden van al dat gemak!

Overgevoeligheid voor straling?

We zien nu al heel veel mensen die overgevoelig aan het worden zijn voor straling. Ga hiervoor bijvoorbeeld naar de site van stichting EHS wanneer u meer wilt weten hierover. U kunt denken dat dit onzin is en dat die mensen het zich verbeelden maar waarom zou iemand u dan geloven wanneer u zegt dat u altijd moe bent? Is dat dan niet ook iets dat tussen de oren zit? Dit is helaas wat veel extreem vermoeide mensen te horen krijgen omdat ze volgens de bloedtesten kern gezond zijn!

De kanarie in de kolenmijn!

Beter is het om deze groep overgevoelige mensen als een waarschuwing te zien en ernaar te handelen. We zien vooral mensen in de leeftijdscategorie van 30-40 die meer en meer gevoelig worden. Laat dit nu net de groep zijn die inmiddels zo’n 15 jaar blootgesteld word aan straling van mobieltjes e.d.

De nieuwe generatie!

Maar de volgende generatie die eraan komt heeft al te maken met straling vanaf dat ze in de buik van mama zitten. Mama met de tablet en laptop op de buik en draadloze babyfoons bij het bedje van e kleine. Deze groep heeft een groot probleem omdat ze al veel vroeger blootgesteld worden aan hoogfrequent straling. We zien niet voor niets de speciale scholen als paddestoelen uit de grond springen. Straling wordt in verband gebracht met autisme en ADHD dus dat is dan niet zo raar.

Ook trekken veel hersenchirurgen aan de noodklok want die zien een drastische toename van hersentumoren bij kinderen. Niet verwonderlijk dat kinderen sneller kanker ontwikkelen aangezien ze een dunnere schedel hebben en de schadelijke straling dus dieper doordringt in hun hersenen.

En al deze ellende begint met…. extreme vermoeidheid. Eerst gewoon moe daarna extreem moe en dan komen de andere klachten beetje bij beetje opzetten. En altijd geldt, straling weg -> klachten weg.

Bescherm uw kinderen tegen deze moderne wereld en laat u niet aanpraten dat je niet meer zonder al die moderne draadloze snufjes kunt. Deze website is via een draadje online gezet. het kan dus nog steeds.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *