Vermoeide kinderen

Wat horen we het tegenwoordig vaak: “overal vermoeide kinderen!”

En wat is de gegeven reden door de main stream media? We willen teveel van onze kinderen! Ze moeten sporten, spelen en naar school en natuurlijk zetten we ze massaal onder druk. Maar wacht eens!? Moesten de kinderen dit 30 jaar geleden ook niet doen? Hadden we toen ook niet af en toe enkele veel eisende ouders? En toen waren de kinderen niet massaal ziek en moe. Zou de oorzaak ergens anders te vinden zijn?

Misschien heeft het te maken dat ze naast sporten, school en spelen nu ook heel veel op de computer “moeten” doen. Laat dit nu eens meer en meer draadloos gebeuren met… magnetron straling.

Vroeger en nu.

Vroeger las je een boek als je je verveelde of ging je nog meer buiten spelen en rende je je rot met tikkertje of verstoppertje. Dan kwamen kinderen gezond moe thuis. Dan gingen ze ‘s avonds gezond slapen met een gezonde maaltijd in hun buik en werden ze weer gezonder wakker. Tegenwoordig hebben ze bleke koppies en zwart randen om hun ogen. Helaas is dit niet alleen maar van het staren naar een beeldscherm. Sinds een jaar of tien zijn we massaal over gegaan op alles draadloos. En draadloos maakt heel erg moe! Wat is het resultaat? Massaal vermoeide kinderen. Hier zometeen meer over.

Een gezond kind kan makkelijk op maandag vioolles, op dinsdag zwemles en op donderdag judo doen. Daarnaast zullen ze zelfs nog vrolijk de hele dag buiten rennen als ze niet achter de computer zouden kruipen. De generatie van 20 jaar en ouder weet nog goed hoe ze elke dag buiten speelden en voldaan moe thuis kwamen om het de volgende dag weer te doen. Dit was gezond moe en niemand klaagde over teveel druk omdat ze er ook nog naschoolse activiteiten bij hadden. Sterker nog, ikzelf had een hekel aan school. Ging met lood in mijn schoenen erheen. Ik werd stelselmatig gepest door de grootste etterbak van de school en had bijles van een vreselijk mens. Alleen in het weekeinde ging ik met plezier mijn bed uit, maar was ik moe? Totaal niet. Ik kwam thuis en rekte de dag zo lang mogelijk. Kinderen zijn flexibel en kunnen goed omgaan met stres situaties mits hun thuis situatie gezond is maar dat is een ander verhaal. Waarom zijn kinderen tegenwoordig dan zo moe en uitgeput? Wat is er zo veranderd dat de jeugd van tegenwoordig niet te vergelijken is met die van 15-20 jaar geleden?

Een Duits onderzoek zegt het volgende: Basisschool kinderen kunnen zich volgens hun leraren tegenwoordig duidelijk slechter concentreren, hebben meer gedragsproblemen en hebben meer motorische problemen dan tien jaar terug! Link

Laat dit nu net de periode zijn dat we massaal over gegaan zijn op wifi in klaslokalen! (en thuis). EN deze drie symptomen passen precies in het beeld van straling gerelateerde klachten. De grootste klacht, en makkelijkst herkenbare is wel vermoeidheid. En in dit geval dus over vermoeide kinderen! Altijd moe en futloos. Snel aangebrand, brutaal, gedragsproblemen. Wel moe zijn maar niet kunnen slapen en ga zo maar door.

Het moderne kind

Onze kinderen hebben tegenwoordig de oude mobiel van papa of mama de hele dag bij zich. Daarnaast zitten ze op school in een mega wifi netwerk en thuis gaan ze direct op de tablet. Alles draadloos want dat is zo makkelijk en als we de reclame mogen geloven zijn we een stuk gelukkiger als we altijd online kunnen zijn. Ze krijgen minder beweging eten ook nog eens ongezonder dan vroeger en zitten de hele dag in hoogfrequent straling en dat maakt onze kinderen doodmoe!

Magnetron/vermoeide kinderen

Stelt u zich eens voor dat u in een hele grote magnetron gaat zitten maar we zetten hem op maar 2-3 Watt. Niet veel! Maar denkt u dat het gezond is voor uw lichaam? Heel langzaam aan wil die magnetron u opwarmen en doet dit door uw atomen heel snel heen en weer te bewegen zodat er wrijving ontstaat. Dit lukt niet omdat de massa van uw lichaam te groot is voor het geringe vermogen van die magnetron maar u kunt zich indenken dat het uw lichaam wel irriteert want die moet zich constant weren tegen deze aanval op uw lichaam. Cel DNA wordt kapot gemaakt en moet opgeruimd worden, gebeurt dit niet goed dan kan dit zelfs tot kanker leiden, en al die wattages die in de lucht hangen gaan dwars door u heen terwijl uw eigen cellen ook op microwatjes werken. Elke keer wanneer u een deel van uw lichaam beweegt gebeurt dit door een minuscuul elektrisch signaal. En nu hangt er constant een verstorend signaal in de lucht.

Dit alles irriteert het lichaam en maakt je doodmoe. Vooral bij kinderen is dit effect nog groter en daarom zie je vaak (over) vermoeide kinderen. Zie moe van straling. Nu kunt u denken dat dit allemaal aardig klinkt maar dit is vast niet bewezen want dan zou de overheid dit wel vertellen! Ik raad u aan eens verder te bladeren op deze site en bij het kopje wetenschap te kijken. Overtuig u zelf. En geef uw kind geen tablet of smartphone tenzij hij in vliegtuig modus staat want het maakt uw kinderen moe of in het slechtste geval erg ziek!

Is dat alles?

Nee natuurlijk niet. De oorzaak van de vermoeidheid van uw kinderen kan bij veel meer dingen gevonden worden. We weten dat wanneer je een Red Bull drinkt dat je even lekker wakker wordt om daarna weer helemaal in te storten. Gevolg: Nog een Red Bull en nog een en nog een. En beetje bij beetje wordt je vermoeider. E-stoffen en chemicaliën zijn de meeste mensen zich ook wel bewust van maar in de media wordt met geen woord gerept over straling. Dus we gooien ons huis vol met draadloze apparatuur. Het begon met wifi en nu komt Toon zelfs het huis binnen. Soos, smart TV enz enz. Er bestaat zelfs al een waterkoker met een wifi functie. Het moet toch niet gekker worden.

Voor veel mensen geldt dat straling een boosdoener is die serieus genomen moet worden maar de meeste zijn zich er gewoonweg niet van bewust. En onze kinderen zijn er de dupe van wanneer wij onze kop in het zand steken.

Laat gerust uw ervaring of bericht hieronder achter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *