WETENSCHAP

Wat zegt de wetenschap over de schadelijkheid van straling?

We horen vaak in de media dat de wetenschap nog geen bewijs heeft gevonden voor de negatieve effecten van straling. Zo nu en dan hoor je wel een bericht dat aanleiding geeft tot zorgen. Zoals in de Volkskrant waar het volgende werd bericht over ziekenhuis personeel dat langdurig met een MRI scan werkt:

 ‘Wanneer je beweegt in een magneetveld kan een er stroom worden opgewekt in de hersenen’, zegt Van Nierop. ‘Hersencellen communiceren met elkaar door kleine stroompjes. Bewegen in het magneetveld van de MRI-scanner kan de normale communicatie binnen de hersenen dus verstoren.’ Link naar artikel

Er wordt verder gesteld dat het personeel vooral kampt met duizeligheid en concentratiestoornissen. Laat dit nu net het geval zijn bij onze kinderen die dus niet alleen allemaal moe zijn maar volgens een recent Duits onderzoek massaal met concentratiestoornissen op school te kampen hebben. Lees hier meer daarover. Ook stralings gevoeligen hebben massaal last van deze klachten wanneer zij in straling komen.

Verder bericht NOS nieuws dat België mobieltjes verbied voor kleine kinderen en dat ze waarschijnlijk toch wel kankerverwekkend zijn. Inmiddels is dit nu al meerdere malen bewezen maar de media blijft er stil over. Als u zoekt op stralingsgerelateerde artikelen in de main stream media dan blijft het eigenlijk erg stil. Dus logischerwijs volgt dan de vraag: “Is er onvoldoende bewijs om ons zorgen te maken over de invloed van straling op onze gezondheid?”

De slager die zijn eigen vlees keurt!

Onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek blijkt beduidend vaker aan te geven dat straling slecht voor de gezondheid is dan door de overheid of mobiele industrie gefinancierd onderzoek.

En dit is wel erg bijzonder vindt u niet? Zou u een sigaretten merk geloven als ze u vertellen dat sigaretten lang niet zo slecht voor u zijn als sommige mensen beweren? Nog niet eens zo lang geleden zag u reclames van dokters die een bepaald sigaretten merk adverteerden. Zie link. En toch wist de overheid toen al lang dat roken dodelijk is. Maar uit winstbelang werd het toegestaan het publiek onwetend te houden. Zou zoiets nu niet weer kunnen gebeuren?

In een uitzending van VTM kunt u zien hoe wetenschappers, die aantonen dat mobiel straling slecht voor je is, in een hoek gedrukt worden door de mobiele industrie. Bekijk de uitzending hieronder.

Wanneer u zelf meer onderzoek hiernaar doet zult u zien dat de mobiele industrie een grote hand heeft in wat ons wordt voorgeschoteld in de media. Het is een miljarden industrie en wie betaald bepaald. In dit geval wat we horen. De media hun grootste inkomsten komen uit de reclame en daarmee heeft de mobiele industrie een grote vinger in de pap. En niet alleen voor de media maar dit geld ook voor de overheid. Er worden miljarden verdient aan deze industrie en zolang er nog geen alternatief voorhanden is is het financieel niet erg voordelig om nu aan de bel te trekken omwille van onze gezondheid.

U vindt op deze website voldoende informatie over wetenschappers die aan de bel trekken en ook aantoonbaar hebben gemaakt dat straling het lichaam schaad. Overtuig uzelf en lees de onderzoeken. Wordt wakker of blijf “moe” aan u de keuze.